Mina fönster skiner som solen

God morgon på er, eller är det morgon? Jag har faktiskt ingen aning vad klockan är. Det enda jag vet är att jag ska få hjälp med fönsterputs här i Jönköping av en städfirma som heter Städhjälpen Jönköping.

Jag vet inte vad klockan är för att jag har den senaste veckan suttit uppe en stor del av dygnet och spelat eftersom det har kommit ut ett nytt spel som alla i hela världen spelar. Det är tur att jag har semester så att jag kan leva såhär. Grejen är den att eftersom jag jobbar väldigt mycket på dagarna inom IT och att jag nu sitter uppe och spelar detta spelet så har jag absolut ingen tid med att städa hemma och då är det bra att det finns städfirmor som kan hjälpa mig med det så att jag kan fortsätta göra det jag håller på med. Idag ska jag få hjälp med fönsterputs här i Jönköping och saken är att även fast jag hade haft tid att städa så har jag ingen aning om hur man putsar ett fönster så då är det nog bättre för alla om jag ber om hjälp med det istället.

Jag har kollat på många städfirmor som erbjuder hjälp med fönsterputs i Jönköping och det är ju hur bra som helst att Städhjälpen Jönköping som redan städar hos mig, kan erbjuda den hjälpen också. Jag trivs hur bra som helst med dem eftersom de är så glada och trevliga varje gång de kommer hit. Jag ska aldrig ta hjälp av något annat företag än Städhjälpen Jönköping för de vet verkligen vad de håller på med. Jag ville bara uppdatera er om detta men nu har jag inte mer tid att skriva för min kompis ringer och nu ska vi fortsätta spela. Ha det gött.