Underbar hjälp med badrumsrenovering

1015240 Badrumsrenovering Karlstad – 100

God morgon på er, vad kul att ni ville komma tillbaka till min blogg för ännu ett inlägg. Jag har inte gjort så mycket idag förutom att meka med min dator och lagt till lite extradelar som ni kommer få ta del av i kommande inlägg här på bloggen. Idag kommer ett annorlunda inlägg om en badrumsrenovering i Karlstad som jag tog del av. Företaget som utförde denna renovering heter Karlstad Måleri & Kakel och de utförde som sagt denna badrumsrenovering hos min dotter som nästan precis har flyttat hemifrån.

Min dotter har jobbat extra inom teknikbranschen och just nu jobbar hon heltid inom samma område. Hennes dröm har alltid vart att kunna köpa en egen lägenhet som blir hennes egen och eftersom hon har jobbat så mycket har hon kunnat spara dessa pengar och nu äntligen har hon köpt en egen bostad. Lägenheten var väldigt fin i sig men det enda som hon inte var nöjd med var badrummet, därmed denna hjälp med badrumsrenovering i Karlstad av detta företag. Badrummet såg ut att vara gjort för ungefär 20 år sedan och det var inte riktigt så fräscht som hon hade velat ha det så då satt vi och planerade på ungefär hur hon hade velat ha det och resultatet blev vitt kakel på väggarna, mörkgrått klinkers på golven och en stor fin dusch. Eftersom Karlstad Måleri & Kakel hjälpte oss med denna makalösa badrumsrenovering här i Karlstad måste jag rekommendera dem då de gjorde ett riktigt bra arbete och levde upp till min dotters förväntningar. Om jag och mannen ska renovera badrummet kommer vi lätt anlita detta företag eftersom de var så otroligt snälla och professionella. Jag ska nu gå och fortsätta pilla på min dator men information kommer som sagt på det nästkommande inlägget. Ha det fint.