Fotografering och redigering av bilderna efteråt

Att vara fotograf idag handlar inte så mycket om att ha rätt utrustning som det handlar om att ha ett kreativt sinne och en förmåga att se hur man bäst lägger upp en bild och planerar den för att den ska bli så bra som möjligt. Det gäller alltifrån vilka kläder och smink som personer som ska fotograferas har till allting runt omkring som ska harmonisera i färg och ton för att ge så harmoniska bilder som möjligt, eller kontrast om det är det man är ute efter.

Någon som har lyckats väldigt bra med det är Ida Bygdén Photography som är en tjej som verkar som fotograf och som har valt att fokusera på rosa och andra varma och pastelliga färger, väldigt fint. Då är det lättare att avgöra om hon är en fotograf som man själv kommer tycka om eller inte, om man tycker om pastellfärger eller om man föredrar lite starkare och skrikigare färger.

Jag tycker väldigt bra om Ida Bygdén Photography och kommer att fortsätta att säga och tycka att det är bland de bästa och att det verkligen är några som jag kan få ut något av. Hon är en sådan fotograf som tar bilder som jag gärna har på mig själv och min familj och som jag även kan tänka mig att sätta upp hemma för att de passar bra med resten av inredningen.

Sen handlar det inte bara om att vara en duktig fotograf utan om att även vara bra på att redigera bilderna efteråt för att det är det som gör att man får dem riktigt snygga och passande. Det är något som just Ida Bygdén lyckas otroligt bra med och som gör henne till den otroligt duktiga fotograf som hon faktiskt är.